Skip to main content

Jokerikortin uusiminen

Jokerikortin uusiminen

1.Luo tili / kirjaudu sisään
Kausikorttikauppa löytyy osoitteesta https://jokerit.tmtickets.fi/

Tilin luominen 

Uusi kausikorttiasiakas:

Luo tili klikkaamalla ”luo uusi tili nyt” ja täytä lomakkeeseen tietosi.

Vanha kausikorttiasiakas:

Jos olet jo Jokerien kausikorttiasiakas ja haluat lunastaa oman paikkasi, varmista että käytät tilin luomiseen samaa sähköpostiosoitetta, jonka olet antanut Jokereille.

Kirjaudu sisään

Voit uusia paikkasi kirjautumalla kausikorttikauppaan. Sen teet klikkaamalla KIRJAUDU SISÄÄN sivun oikeassa yläreunassa. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja jatka painamalla punaista KIRJAUDU SISÄÄN-painiketta.
Jos olet unohtanut salasanasi, niin klikkaa linkkiä Onko salasana unohtunut? ja kirjoita sen jälkeen sähköpostiosoitteesi.  Uusi salasana lähetetään sinulle muutaman minuutin sisällä siitä, kun olet painanut Hae salasana painiketta.

2. Hyväksy paikat
Kun kirjaudut sisään, löydät sinulle lähetetyn viestin. Voit uusia kausikorttisi painamalla viestiruudussa olevaa linkkiä. Tämän jälkeen siirryt vahvistamaan paikkasi.
Seuraavalla sivulla on tietoa paikoistasi. Näet mitkä paikat on varattu sinulle ja paikkojen hinnan. Jatka ja hyväksy paikat painamalla LISÄÄ KORIIN.

3. Haluatko vaihtaa paikkoja?
Sen sijaan, että painaisit sinulle tarjotuista paikoista LISÄÄ KORIIN, niin valitset paikat klikattavasta pohjakartasta. Pääset kartalle klikkaamalla VALITSE TOISET PAIKAT. Valitse paikka ja hinta. Jatka painamalla kartan alla olevaa LISÄÄ KORIIN painiketta.

4. Siirry kassalle
Seuraavalla sivulla näet tarkempaa tietoa valituista paikoista. Tarkista tiedot ja paina oikeassa alareunassa olevaa SIIRRY KASSALLE painiketta.

5. Toimitustapa

Uudet kausikortit lähetetään sinulle postitse ennen runkosarjan alkua. Tarkista, että toimitusosoitteesi on oikein. Voit vielä tässä vaihteessa vaihtaa osoitteesi. Kun toimitustapa on valittu, siirry maksamaan. Tämän teet painamalla oikeassa alareunassa olevaa MAKSA painiketta.

6. Maksa kausikorttisi
Kausikortin voit maksaa joko  luottokortilla, verkkomaksulla tai joustavasti sopivissa maksuerissä Klarna-sopimuksella. Mikäli  maksat kortilla, kirjoita korttisi tiedot pyydettyyn kohtaan. Verkkomaksu valitaan verkkopankkivalikosta.  Valitsemalla maksutavaksi Klarna, pääset valitsemaan sinulle parhaan tavan maksaa erissä.

7. Ehdot
Sinun pitää vielä hyväksyä kaupan ehdot. Jos hyväksyt ehdot vahvistat tilauksen oikeassa alareunassa olevalla painikkeella.

8. Vahvistus
Kun maksu on hyväksytty on tilauksesi valmis. Näet vahvistussivun ja saat myös vahvistuksen sähköpostiosoitteeseesi.  

Lisätietoja
Jokerit kausikorttitiimi vastaa kysymyksiisi numerossa: 029 7027120, linja on auki maanantaista lauantaihin klo 9-19 sekä sunnuntaisin klo 10-18.
Sähköpostitse tavoitat meidät osoitteesta jokerit@ticketmaster.fi